Kebaikan

Gaya Hidup Sihat

Air alkali hidrogen aktif adalah penting untuk seisi rumah dan Pengion HˉDDI membolehkan anda menikmati air alkali hidrogen aktif di mana jua anda berada, pada bila-bila masa!

AIR ALKALI HIDROGEN AKTIF MEMUPUK HIDUP YANG LEBIH SIHAT!
Pengion Air alkali hidrogen aktif penting bagi memupuk kehidupan sihat yang lebih menyeluruh untuk keluarga anda.

“Air alkali hidrogen aktif menghidrat badan anda dengan lebih berkesan daripada air konvensional!"

Setiap sel dan organ dalam tubuh anda memerlukan air untuk berfungsi. Oleh itu, ia amat penting untuk membantu mengekalkan tahap hidrasi tubuh supaya semua organ dan sel-sel berfungsi dengan sempurna. Walaubagaimanapun, minum banyak air tidak semestinya menjamin penghidratan yang berkesan. Justeru itu, meminum air yang berkualiti adalah kunci kepada penghidratan yang lebih baik.

Air alkali hidrogen aktif kaya dengan struktur molekul air berbentuk heksagon yang sangat halus yang memudahkan pengangkutan nutrien dan penyingkiran toksin dari tubuh badan anda. Ia juga kaya dengan oksigen terlarut yang berfungsi membantu merangsang metabolisme dan meningkatkan fungsi sel-sel tubuh badan. Oleh itu, air alkali hidrogen aktif adalah satu pendekatan holistik untuk memperolehi kesihatan yang lebih baik.

“Air alkali hidrogen aktif menyedapkan masakan anda dan meningkatkan khasiat makanan!"
Berita baik untuk golongan ibu dan isteri! Memasak telah menjadi sebahagian daripada "pekerjaan dan rutin harian". Tidak kiralah anda seorang surirumah sepenuh masa atau tidak, memasak hidangan yang enak untuk keluarga boleh menjadi tugas yang mencabar. Justeru itu, memasak dengan Air alkali hidrogen aktif bukan sahaja meningkatkan rasa, tetapi juga meningkatkan nilai nutrisi makanan kerana struktur molekul air berbentuk heksagon yang sangat halus membolehkan kebolehtelapan yang lebih baik.

AIR BERASID MERUPAKAN PEMBASMI KUMAN SEMULA JADI YANG EFEKTIF!
"Air berasid yang dihasilkan oleh Pengion H-DDI membantu membersihkan makanan anda supaya bebas daripada bakteria atau bahan kimia yang berbahaya!" Anda boleh mencuci dan membersihkan makanan anda dengan air berasid untuk menghapuskan bakteria berbahaya atau bahan kimia seperti racun perosak.

" Air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI membantu mensterilkan bayi botol, puting dan mainan!"
Menjaga bayi dan kanak-kanak merupakan satu tugas yang mencabar, terutamanya penjagaan kesihatan dan kebersihan mereka. Mensterilkan botol susu, puting dan "teether" bayi, beberapa kali sehari untuk jangka masa panjang adalah pekerjaan yang agak memenatkan. Dengan air berasid yang dihasilkan daripada Pengion HˉDDI kami, anda dengan mudah boleh mensterilkan bayi botol, puting dan mainan bayi dengan bilasan yang ringkas dan pantas dan ini sudah tentu menjimatkan masa, ringkas, semula jadi dan selamat!

"Air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI membantu membasmi rumah anda daripada bakteria yang merbahaya!"

Kini, anda boleh memastikan dapur dan perkakasan dapur anda bebas daripada bakteria! Memastikan dapur bebas bakteria adalah sangat penting dan perlu menjadi keutamaan kerana dapur adalah tempat untuk menyediakan makanan dan memasak untuk ahli keluarga anda. Lebih-lebih lagi apabila anda mempunyai anak-anak kecil yang mempunyai tahap imuniti yang lebih rendah daripada orang dewasa.

Untuk membantu melindungi anak-anak anda daripada bakteria berbahaya, bahagian dalaman rumah anda seperti bilik air, bilik tidur, ruang makan dan ruang tamu perlu lah sentiasa bersih, terutamanya jika anda mempunyai bayi atau anak kecil di rumah. Mereka cenderung untuk mengambil mainan atau puting dari lantai dan memasukkan ke dalam mulut mereka tanpa berfikir, terutama dalam tempoh pertumbuhan gigi.

Oleh itu, Pengion HˉDDI memainkan peranan yang amat penting kerana air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI dapat membantu membasmi kuman dan bakteria dengan lebih efektif demi mengekalkan kebersihan dan pensanitasian rumah anda.

Anda boleh membersihkan rumah anda dengan air berasid yang dihasilkan oleh Pengion H-DDI bagi membasmi bakteria berbahaya tanpa sebarang penggunaan pembersih kimia, dan ini juga membantu anda menjimatkan kos.

"Air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI membantu meremajakan kulit anda!"

Anda boleh mengurangkan perbelanjaan anda pada kosmetik yang mahal dan krim pelembab kerana anda boleh menggunakan air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI untuk mencuci muka secara menyeluruh. Ia juga bertindak sebagai astrigen semulajadi berfungsi untuk melembutkan kulit anda. Tambahan pula, air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI juga boleh bertindak sebagai pelembab semulajadi — hanya semburkan pada muka anda setiap hari untuk mengekalkan kelembapan kulit anda.

"Air berasid yang dihasilkan oleh Pengion H-DDI juga bertindak sebagai antiseptik semula jadi!"
Jangan bimbang jika anda terlupa untuk menambah semula kit pertolongan cemas anda dengan bahan disinfektan. Anda boleh menyembur air berasid yang dihasilkan oleh Pengion HˉDDI pada luka untuk membersihkan kuman dan mempercepatkan proses penyembuhan.